2007-02-12: Mycket bra insats av A-laget!

Lördagen den 10/2 samlades Grunden Bois A-lag för att spela Korp cup i fotboll, i Lundbystrands Sporthall. Det var ett förväntansfullt och laddat gäng som kände sig segervissa.

I första matchen ställdes vi mot ”E-Samba”. Vi började bra och kämpade hårt, men tyvärr blev det förlust med 6-1, efter några snabba mål i slutet. Grunden Bois mål gjordes av Tommy Andersson efter fin framspelning av Glenn Johansson.

I andra matchen spelade vi mot ”Feskekôrka United”. I den matchen spelade vi mycket fin fotboll och lyckades vinna med 3-0! Christer Reinikainen i målet gjorde några mycket bra räddningar. Målen gjordes av Mahammed Makaran, Tommy Andersson och Christer Pedersen. Hela laget stod för en strålande insats!

Sista matchen blev helt avgörande och det hade räckt med oavgjort resultat för att gå vidare från gruppspelet. Vi fick då möta ”Ebbes änglar”. Det blev en tuff och hård match där vi låg under med 2-0. Vi kom tillbaka och gjorde 2-1 med ca 5 minuter kvar att spela. I slutet skapade vi flera heta målchanser. När det var 10 sekunder kvar av matchen hade vi ett gyllene läge att komma ikapp till oavgjort, men det ville sig inte denna gång.

Närmare än så här, utan att gå vidare, går det inte att komma! Laget kämpade hårt hela dagen och skall vara mycket nöjda med dagens resultat! Det är väldigt roligt att så många kommer och tittar och hejar fram laget, nu tar vi nya tag och ser fram emot inomhus SM i fotboll, som spelas i Linköping 3-4 mars.

< Tillbaka